בקשר לניתוח חוזר בעפעף תחתון

דיון מתוך פורום  ניתוחי עפעפיים

19/03/2011 | 23:30 | מאת: ורדה

אשמח אם תצרי איתי קשר אני עברתי מקרה מאוד דומה והייתי רוצה להתחלק איתך בנסיונות התיקון פקס:09-9542143

שלום ורדה, נשמח כולם להתחלק בידע שלך.. בברכה, ד"ר בנימין שלו

20/03/2011 | 23:17 | מאת: ורדה

התגובה שלי היתה לדיון של עדנה אבל היריעה קצרה כאן מכדי לפרט. בכל אופן - לו היו מסבירים לי בניתוח השלישי לתיקון עפעף תחתון באופן שבו אתה מסביר בתשובתך האחרונה יכול להיות שהבחירה שלי היתה יותר זה ירה וגם הייתי מרוצה יותר מהתוצאה - זה מה שנקרא "תאום ציפיות"-ענין מאוד חשוב.

מנהל פורום ניתוחי עפעפיים