המשך לעפעפ תחתון

דיון מתוך פורום  ניתוחי עפעפיים

26/02/2011 | 10:05 | מאת: עדנה

תודה על תשובתך - אבל לא התייחסת לשאלתי הבוערת מה בדבר "הרמת זווית חיצונית" ולא הרמת עפעף תחתון בפעם נוספת כאשר המנתחת הפלס' הסבירה לי שאפשר לעשות זאת ולא ! הרמת כל העפעף התחתון. ושאלתי האם שמעת\ עשית סוג כזה של נתוח? אודה על תשובתך עדנה

שלום שוב, הרמת הזוית ניתנת להיעשות רק ע"י שחרור העפעף התחתון מאחיזתו על הארובה ומשיכת הזוית כלפי מעלה. בנוסף - יש בצע מתלה עור מהעפעף העליון לתחתון- דבר שמשאיר צילוק מסוים לפחות. במקרה שלך - לאחר כל מה שעברת - אני בספק אם ניתן לקבל אפקט משמעותי... בברכה, ד"ר בנימין שלו

מנהל פורום ניתוחי עפעפיים