ניתוח עפעפיים מאיר כהן

דיון מתוך פורום  ניתוחי עפעפיים

11/01/2011 | 21:21 | מאת: אילי

לפני כחודש וחצי עברתי ניתוח פנים כולל עפעפיים עליונים עם הרמת גבות אצל מנתח פלסטיקאי שלפי בדיקתי והלקוחות שהוא ניתח וגם דברתי עם מנותחת שעברה אצלו ניתוח נראה על פיו שהוא רופא טוב. הגבות נראות לי לא סימטריות ומעל הגבה הימנית יש בליטה שרואים אותה [כנראה בחוט] ומרגישים בה. העפעף הימני נראה שהוא נוטה כלפי מטה יותר מהשמאלי וההרגשה שלי היא ממש לא טוב. הפנים יצאו חלקות אבל אני מאוכזבת מהעפעפיים ומה גם שאנשים מעירים לי וזה לא נעים ואני כעוסה. לפני כשלושה שבועות שהייתי אצל הרופא הוא אמר לי שזה נפיחות וזה אמור לרדת. לי נראה שגם אם זה הנפיחות תרד יהיה לי עדיין עודף עפעפיים. מה עושים? הרי חתמתי על הסכם שבו אני לוקחת את כל הסיכונים כולל אי סמטריה וכו'. אבל בכל זאת אם העפעפיים לא יצאו יפה האם אוכל לדרוש מהרופא שוב לנתח ואם זה אפשרי ומתי. בסוף החודש עלי לבוא אליו לביקורת. תודה לך מאוד יעזור לי עוד חוות דעת מקצועית

שלום, לאחר 6 שב - זו תוצאה סופית של ניתוח עפעפיים. אם יש נפיחות עדיין - ניתן לחמם את המקום בעזרת כרית חימום למקרוגל 15 דקות 3 פעמים ביום... נא דברי עם המנתח ותסכמו מה קורה. תמיד ניתן - וכדאי לאחר הפגישה עם המנתח, לקבל חוות דעת שנייה. בברכה, ד"ר בנימין שלו

מנהל פורום ניתוחי עפעפיים