אקטרופיון

דיון מתוך פורום  ניתוחי עפעפיים

28/10/2010 | 09:48 | מאת: עדנה

שלום רב, אחרי נתוח קוסמטי של עפעפיים עליון ותחתון שלא הצליח עברתי עוד 2 !! נתוחי תיקון ע'י רופאי עיניים ולא שוב ע'י כרירורג פלסטי. לצערי הרב יש לי עדיין דמעת בעיקר בלילה העפעפ העליון שוב נפוח . שאלתי האם כדאי להסתכן בנתוח רביעי ! (שמי יודע אם יצליח) או היית ממליץ להפסיק לחשוב בכלל אל אפשרות כזו. (איך קוראים לרופא עיניים שמתמחה בנתוחים פלסטיים כאלו?) שאלה נוספת האם ייתכן בעקבות הנתוח הראשון ב-2006 לחטוף בלפריטיס שאצלי בצורה מאד מאד מציקה וקשה. תודה עדנה

שלום, לא הייתי הולך על ניתוח רביעי אלא אם יש אקטרופיון בלתי נסבל... רופא עיניים שעוסק בניתוחי פלסטיים נקרא אורולופלסטיקאי. בהצלחה, ד?ר בנימין שלו

מנהל פורום ניתוחי עפעפיים