בלט בעיניים

דיון מתוך פורום  ניתוחי עפעפיים

30/05/2010 | 21:24 | מאת: שרה

אבקש לשאול שאלה, אני בת 49 והיה לי היפו בבלוטת התריס ועדיין הבלוטה לא מאוזנת. יש לי בלט בעיניים ונפיחות בעפעפים העליונים והתחתונים. בעין ימין יש לי בעיה כנראה שהשרירים עצלנים או עייפים, במאמץ השרירים נרדמים ורק אחרי שפשוף זה חוזר למצב הקודם. האם יש זה מחלה ואם כן מה שמה? ומה אפשר לעשות כדי לתקן את המצב? תודה מראש, שרה

שלום שרה, הסיפור לא נשמע מתאים ל"רפואה בהתכתבות" - מצבך דורש ברור נוירואופטלמולגי - בהקדם! בברכה, ד"ר בנימין שלו

מנהל פורום ניתוחי עפעפיים