ניתוח פזילה אצל אדם מבוגר

דיון מתוך פורום  ניתוחי עפעפיים

13/03/2010 | 11:21 | מאת: פביאן

ד"ר שלו שלום! מה שלומך? בשנים האחרונות נתגלתה אצל סבא שלי(בן 89 וחצי כיום) פזילה. מאז הוא טוען שרמת החיים שלו נפגעה מאחר והעיניים מתחילות לכאוב לו אחרי קריאה קצרהה ולאחרונה הדבר גם פגע קשות במצב הרוח שלו. רציתי בבקשה לשאול האם בגיל כזה ניתן עוד לפתור את הבעייה באמצעים ניתוחיים? עד כמה זה מסוכן לבצע ניתוח כזה בגילו המופלג ובמידה והניתוח אפשרי, האם אתה יכול לנתח אותו. בתודה מראש, פביאן

שלום פביאן, אם אכן קיימת פזילה אמיתית , ניתן לבדוק אותו ולקבוע אם ניתוח דרוש. ניתוחי פזילה מבוצעים בהרדמה כללית. לכן, מצב בריאותו הכללית חשוב. אם יכול לעבור ניתוח בהרדמה כללית - הגיל אינו מהווה בעייה בפני עצמו... להתראות, ד"ר בנימין שלו

מנהל פורום ניתוחי עפעפיים