ניתוח הרמת עפעפיים לאדם שסובל מסוכר

דיון מתוך פורום  ניתוחי עפעפיים

16/01/2010 | 18:36 | מאת: דודי

שלום, אבי בן 70 הסובל מסוכר ולוקח תרופת לדילול הדם עבר ניתוח לפני חודש להרמת העפעפיים בעין אחת. אבי עדיין סובל מנפיחות בעפעף העליון, דמעות, טשטוש בראיה לפעמים וכאבים בעין. עבר חודש מאז הניתוח. בגלל הניתוח העפעפיים של העין השניה נפלו. האם חודש זה זמן סביר כדי לסבול מתופעות אלו? התחלנו לחשוש שהניתוח לא היה מוצלח. כמה זמן להערכתך לאדם עם נתונים כמו של אבי יסבול עוד אבי מתופעות הניתוח?

דודי שלום, סביר שחודש לאחר הניתוח הגיע אביך לתוצאה הסופית של הניתוח. כדאי שהמנתח יבדוק שוב את אביך על מנת שיראה אם יש דמעת עקב יובש... אם עפעף העין השניה "נפל" - יתכן שהיה גם צורך לנתח אותו- דבר שכעת נראה לעין. בברכה, ד"ר בנימין שלו

מנהל פורום ניתוחי עפעפיים