המשך ל14.6.09 עדכון ושאלה

דיון מתוך פורום  ניתוחי עפעפיים

13/12/2009 | 09:18 | מאת: לירון

מחבר: לירון תאריך: 13/12/2009 שעה: 09:11 קיבלתי ממנו (מנירואופתלמולוג)רק עכשיו מכתב מסכם והוא לא כתב בו מספיק דברים. אני צריכה דחוף לדעת למי אני יכולה לפנות באופן פרטי או דרך קופת חולים כללית. אני רוצה שיבדוק אותי ויאבחן אותי אוקולופלסטיקאי בקשר לספיגת רקמת השומן.תודה

שלום לירון, את מתכוונת לספיגת רקמת השומן בארובה? כל ואקולופלסטיקאי שעובד עם ה"מושלם" יכול לאבחן אותך... בברכה, ד"ר בנימין שלו

16/12/2009 | 18:00 | מאת: לירון

לא עובדת עם המושלם, יש בכללית מישהו או מישהי שיכולים לבדוק/לאבחן אותי?

16/12/2009 | 18:08 | מאת: לירון

שם של מישהו שמומחה לזה ועובד בתל השומר האם אני יכולה להגיע אליו?

מנהל פורום ניתוחי עפעפיים