גולה אחרי ניתוח שעורה ..

דיון מתוך פורום  ניתוחי עפעפיים

12/12/2009 | 00:05 | מאת: בן 22

שלום לכם .. לפני חודש ומשהו עשיתי ניתוח שעורה בעפעף עליון של עיין ימין , אבל היום אחרי חודש וחצי נשארה גולה במקום הכלזיון שהיה . הלכתי לרופא עיניים לבדיקה , הוא בדק ואמר לי שכל הכולזיון הוצא בניתוח , וזה רק המקום שהיה בו הכולזיון האם זה אפשרי ?? חודש וחצי שזה לא ירד זה יכול להיות ?? תודה

שלום לבן ה 22, כדאי לחמם את העפעף עם כרית חימום (כרית חמום למיקרוגל) שיהיה חם 15 דק 3 פעמים ביום - כחודש, או, עד שעובר... בברכה, ד"ר בנימין שלו

מנהל פורום ניתוחי עפעפיים