ניתוח DCR

דיון מתוך פורום  ניתוחי עפעפיים

16/11/2009 | 20:57 | מאת: יהודה

שלום. לאישתי בת 44 יש את הבעיה של הפרשה מוגברת של דמעות בעין שמאל. לפני שנה עשינו שטיפה וזה לא עזר. האם כדי לנסות שוב או חייבים לעשות ניתוח? האם ניתן באופן וודאי לראות שהתעלה סתומה וחייבים לנתח? האם יש דרכים טבעיות שניתן לנסות? תודה רבה.

שלום יהודה, שטיפה הינה בדיקה - לא טיפול... אם השטיפה לא "עוברת" - אין ברירה - יש לנתח ניתוח DCR הניתוח עצמו - בעל סיכויי הצלחה גבוהים ! אין צורך לחשוש, כדאי להתקדם - לבד זה לא יחלוף. אין טיפלים אחרים "טבעים" שהרי אם היה - לא היינו מנתחים! בהצלחה! ד"ר בנימין שלו

מנהל פורום ניתוחי עפעפיים