הוראות לבריאות העין לאחר דלקת עפעפיים:

דיון מתוך פורום  ניתוחי עפעפיים

12/11/2009 | 21:42 | מאת: אלונה

לאחר דלקת עפעפיים קשה שעברה עליי מס' חודשים+טיפול במשחה סטרואידית 14 ימים, עברה לי הדלקת והעין אמנם רגישה, אך במצב שיפור חיובי. שאלתי היא: כיצד לשמור עכשיו? האם לעשות קומפרסים חמים - כל יום? פעם אחת? מגבונים? אשמח לייעוץ והכוונה איך לשמור שהדקת לא תחזור. בברכה, אלונה.

שלום אלונה, אכן - נקיון עם מגבונים וחימום העפעפיים - עם כרית חימום למיקרוגל (15 דק.) אחת ליום - אמור לשמור מצב סביר. בהצלחה, ד"ר בנימין שלו

מנהל פורום ניתוחי עפעפיים