דלקת עפעפיים

דיון מתוך פורום  ניתוחי עפעפיים

04/11/2009 | 15:05 | מאת: אורנה

אובחנה אצלי דלקת עפעפיים קלה (לאחר שסבלתי כ-4 חודשים בלי לדעת מה זה...) ורופא העיניים הביא לי משחת מקסטירולל-10 ימים+קומפרס חם פעם ביום בלילה לפני השינה, והתחלתי את הטיפול לפני 3 ימים ובאמת היום-לאחר 3 ימים אני מרגישה שיפור רב וממש טוב. האם להמשיך או להפסיק את הטיפול (הרופא שלי בחופש עד שבוע הבא..), תוך כמה ימים עם הטי]ול הנ"ל הדלקת אמורה לעבור לחלוטין?

שלום אורנה, להמשיך את הטיפול עד סופו. אח"כ להמשיך עם מה שאמר - ללא המשחה . ללכת לרופא העיניים לאחר כ 6 שבועות לקבל הנחיות נוספות. בברכת בריאות שלימה ד"ר בנימין שלו

05/11/2009 | 20:00 | מאת: אורנה

מנהל פורום ניתוחי עפעפיים