צנח לו

דיון מתוך פורום  ניתוחי עפעפיים

11/10/2009 | 15:58 | מאת: רקפת

האם בכי ממושך ובלתי פוסק במשך חצי שנה יכול לגרום לצניחת עפעפיים? אני צעירה (34) נראית צעירה הרבה מגילי וקצת מופתעת מהשינוי. האם זה אל-חזור או יכול להשתנות. האם בוטוקס יכול לעזור. מדובר בחודש אחרי האם זה חלון הזדמנויות למניעת הרגרסיה. אני מתקשה לחשוב על ניתוח, האם יש איזשהו מכשיר המחזק ומחזיר את שריר העפעפף למצבו הקודם? תודה. האם להפסיק לבכות מחמת החמרה נוספת...? תודה.

שלום רקפת, צר על המצב שגרם לבכי כה ממושך... עפעפיים צנוחים - לא עולים שוב ללא התערבות כירורגית... בוטוקס - יכול רק להחמיר במקרה זה. להפסיק לבכות - תמיד מומלץ. כדאי לחפש סיבות לצחוק (תמיד יש משהו...) בברכה, ד"ר בנימיין שלו

מנהל פורום ניתוחי עפעפיים