מאמץ לאחר ניתוח עפעפיים

דיון מתוך פורום  ניתוחי עפעפיים

05/10/2009 | 11:37 | מאת: אפי

שלום דר' ראיתי ששאלו לגבי ספורט לאחר ניתוח עפעפיים. אני 4 ימים לאחר ניתוח עפעפיים תחתונות עם תפרים (מדובר בתיקון לניתוח קודם). האם להרים ילד השוקל 11 ק"ג זה מאמץ שעדיף לוותר עליו בשלב זה? עד מתי - האם עד לאחר הורדת התפרים? אני מרגיש לא פעם תחושה מוזרה כשאני מסיט את הראש למטה. האם זה נורמלי? תודה

שלום אפי, שבוע הפסקה בהרמת משקלים נראה מספיק... התחושה צריכ להשתפר עם הזמן... בכל מקרה תציין זאת בביקורת - כדאי לבדוק במנורת סדק... בברכה, ד"ר בנימין שלו

מנהל פורום ניתוחי עפעפיים