תיקון ניתוח עפעפיים

דיון מתוך פורום  ניתוחי עפעפיים

28/09/2009 | 20:51 | מאת: אפי

לאחר ניתוח עפעפיים תחתונות שהיו מלאות בשומן, נוצר מצב שהשומן איננו אך יש עודף עור כך שעדיין מראה העין לא רענן כפי שציפיתי. מה האופציות כעת? האם זה תהליך מסובך? האם כעת כשצריך אולי למתוח את העור - יהיו צלקות? תודה

שלום אפי, אם יש עודף עור לאחר ניתוח בעפעפיים התחתונים - יש צורך בחתך צמוד לריסים והסרת עודף העור. התהליך כלל לא מסובך אך זה בכל זאת ניתוח קטן... הצלקת - לא נראית מתחת לריסים אך נראית בצורה מינימלית בפינת העין. בברכה, ד"ר בנימין שלו

מנהל פורום ניתוחי עפעפיים