קפל בעפעף באזור התפר אחר ניתוח

דיון מתוך פורום  ניתוחי עפעפיים

11/09/2009 | 21:08 | מאת: רונית

לפני כחודש עברתי ניתוח עפעפיים עליונים פלוס הרמת גבות קלה. ראשית, גודל הצלקת אינו זהה בשתי העיניים: בעין אחת יוצר מגבול הכפל ועולה מעט כלפי הרקה. בעיין שניינ הצלקת הרבה יותר קטנה ומעט מבצבצת מאזור הכפל (כמעט אינה נראית).האם הגיוני שכך? האם יכול להיות אי שיוויון בצלקות? אני קראתי שלא רואים צלקות כלל לאחר הניתוח..... דווקא עיין זו היתה עם שטפי דם פנימיים לאחר הניתוח ונפיחות בלחי ובאזור העפעפיים. באותה עיין נראה כאילו יש עודף עור - כאילו לא הוסר הכל...הרופא המטפל טוען שזו נפיחות ויש לחכות עוד כדי לראות תוצאה. אני חוששת שאצטרך לעבוד ניתוח נוסף. מה אתה אומר? האם ניתן לראות כבר תומאה בשלב זה? האם יכול להיות שעדיין עפעף אחד נראה צנוח לעומת השנייה? המון תודה

שלום רונית, כל חתך עורי גורם לצלקת מסוימת... השאיפה - לגרום לצילוק מינימלי + סימטריה מקסימלית. תוצאה סופית של נתוח -כ 8 שבועות. אח"כ - אם יש אסימטריה בולטת-יש לשקול תיקון. בהצלחה! ד"ר בנימין שלו

14/09/2009 | 13:34 | מאת: רונית

תודה רבה

מנהל פורום ניתוחי עפעפיים