ניתוח לפתיחת שיק הדמעות

דיון מתוך פורום  ניתוחי עפעפיים

12/05/2008 | 12:04 | מאת: רויטל

בוקר טוב, אני אמורה לעבור ניתוח לפתיחת שק הדמעות איך עדיף לעבור את הניתוח בהרדמה כללית או מקומית? שאלה נוספת היא: באזור של הצינורית הקרוב לעין ישנה נפיחות כמו גולה שלפעמים כואבת וכמובן עם דלקת שקשה להיפתר ממנה, וכמה זמן אפשר למשוך במצב כזה ? האם זה מסוכן?

שלום רויטל, המצב שאת מתארת דורש ניתוח, ובהקדם. אין מה ל"משוך" אותו כי אין פתרון אחר והפתרון הניתוחי הוא בעל סיכויי הצלחה גבוהים. אני בעד הרדמה כללית כי הניתוח דורש את פתיחת עצם האף והתחושה לא נעימה. אבל, ניתן גם לנתח בהרדמה מקומית. לכי לניתוח,אל תדחי! בהצלחה, ד"ר שלו

מנהל פורום ניתוחי עפעפיים