ניתוח חוזר של עפעפיים

דיון מתוך פורום  ניתוחי עפעפיים

17/08/2009 | 19:47 | מאת: רחלי

עברתי ניתוח עפעפיים בסוף שנה שעברה.עליונים תחתונים ופיטוזיס שהיה בולט יותר בעין ימין וגרם לאי סימטריה. את הניתוח עברתי אצל אוקולופלסט, עליו, קיבלתי המלצות מעולות(מנהל מחלקה בבית חולים) ולמרות הריחוק המשמעותי של מקום מגורי החלטתי לעבור אצלו את הניתוח. לאחר הניתוח התאכזבתי מהתוצאות מאחר והאי סימטריה נותרה, וחוץ מזה בזוית הפנימית של אחת העינים הופיע בליטת שומן מאוד מכוערת. בחודש שעבר עברתי אצל אותו רופא תיקון, והפעם יצאתי עוד יותר מאוכזבת מאחר ועכשיו יש לי שתי עיניים שונות, אחת שנראית בסדר והשניה עם שקע , כנראה מעודף הוצאת שומן. וזה נראה לא טוב. אני ממש אובדת עצות. האם ניתן לבצע תיקון נוסף? האם אוכל לסמוך על אותו רופא?

רחלי שלום, תמיד ניתן לנסות תיקון נוסף. אין תשובה לשאלתך אם תוכלי לסמוך... לאף מנתח אין 100% הצלחה. ככל שעולה המיומנות והספציפיות של אותו מנתח בניתוח המבוצע - כך גדלים סיכויי ההצלחה של כל ניתוח. בהצלחה, ד"ר בנימין שלו

25/12/2009 | 15:13 | מאת: עדנה

שלום לרחלי ולרופא, לא תאמינו אבל רופאה כיר' פלס' בכירה בבי'ח הדסה י-ם ניתחה אותי בעפעף עליון+תחתון ומאז נותחתי אצל רופא עיניים פלסטיקאי כבר פעמיים!!!!!! לתיקון אקטרופיון. אין מילים כמה היא הזיקה לי ועדיין מצב עיין אחת לא! בסדר. אצל מי נותחת רחלי? ושאלתי לרופא הפורום האם אפשר\או רצוי לתקן עפעף תחתון פעם שלישית??? בהנחה שאי פעם אתן אמון ולא אפחד עד מוות מתיקון בפעם השלישית. תודה לשניכם על תשובתכם עדנה

28/12/2009 | 20:23 | מאת: רחלי

נותחתי במרכז נארא בר"ג, לא אציין את שם הרופא כאן באתר,אך קיבלתי חוות דעת כל כך טובה עליו ,שנסעתי מהצפון לעבור את הניתוח, והתאכזבתי נורא.אני לא יודעת מה לעשות כי איבדתי כבר את האמון במנתחים. בכל מקרה בהצלחה.

15/10/2010 | 10:18 | מאת: רחלי

מי הרופא כי אני בדרך לניתוח

מנהל פורום ניתוחי עפעפיים