ניתוח עפעפיים חוזר

דיון מתוך פורום  ניתוחי עפעפיים

13/08/2009 | 08:37 | מאת: ציפי

9 חודשים חלפו מאז נותחתי להרמת עפעפיים. אי הסימטריה בין העפעפיים רבה. לדברי הרופא המנתח, בגילי (60)ירידת הבצקת יכולה להמשך חצי שנה ויותר. האם נראה לך סביר? כמה זמן לאחר הניתוח המקורי אפשר לעשות ניתוח תיקון?

ציפי שלום, מה שלא השתפר בחודשיים הראשונים שלאחר הניתוח - לא ישתפר יותר בצורה משמעותית. אם יש אסימטריה בולטת - יש לנתח ניתוח לתיקון. אפשר בכל טווח לאחר הרפוי הראשוני...(לאחר 6-8 שב בודאי..) בהצלחה, ד"ר בנימין שלו

מנהל פורום ניתוחי עפעפיים