שאלה

דיון מתוך פורום  ניתוחי עפעפיים

12/08/2009 | 09:23 | מאת: דנה

יש לי תינוק בן 4 חודשים. מאז שנולד נראה כי יש לו עין אחת יותר קטנה מהשניה בעין הגדולה יותר הייתה סתימה בשק הדמעות, באחד הימים ירד לו דם מהעין ולאחר יומיים העין התנקתה לגמרי. נראה כי הסתימה נפתחה. ראיתי תוכנית המדברת על גלאוקמיה מולדת וישנם סימפטומים המתאימים גם אצלו. האם העובדה שנפתח שק הדמעות מעיד כי אין בעיה נוספת?או שכדאי לבדוק.

12/08/2009 | 10:10 | מאת: דנה

לא פרטתי את הסימפטומים שאני מבחינה בהם.טומן את ראשו בתגובה לאור שמש, יש לו כתם אדום ליד האישון רק לאחרונה. והעין קצת יותר גדולה מהשניה.

שלום דנה, נראה לי שנשמט החלק הראשון של השאלה... נא פרטי את השאלה במלואה בבקשה... ד"ר בנימין שלו

שלום דנה, משום מה לא ראיתי הלוח שלי את תחילת השאלה - אותה אני רואה עכשיו... לעינייננו: זה שהיתה סתימה שכנראה נפתחה- אין קשר להבדל הגודל בין העיניים... אם יש אסימטריה בגודל העיניים - ויש סימנים אחרים כמו הרתעות מאור חזק ...- יש להביאו במהירות לבדיקת עיניים. לאו דוקא גלאוקומה אבל זו אחת מהבעיות האפשריות - אותן חייבים לשלול - ובמהירות !!! בברכת בריאות שלימה! ד"ר בנימין שלו

מנהל פורום ניתוחי עפעפיים