ורידים כחולים מתחת לעיניים.

דיון מתוך פורום  ניתוחי עפעפיים

12/08/2009 | 01:06 | מאת: רונה

שלום דוקטור. מגיל קטן יש לי מתחת לעיניים ורידים כחולים שבולטים מאד. זהו עיניין תורשתי. שאלתי היא כזו, הבנתי שיש אפשרות להסיר את הורידים בלייזר, ולאחרונה שמעתי גם על טיפול בגלי רדיו. האם ידוע לך טיפול שכזה? ואם כן אשמח אם תוכל להסביר לי מעט עליו. כמו כן אם תוכל להגיד פחות או יותר מהם היתרונות והחסרונות של 2 הטיפולים - הלייזר והגלי רדיו. בתודה מראש - רונה.

שלום רונה, העלמת ורידים בלייזר אכן אפשרית. הבעיה העיקרית נשארת אסטטית - הצלקת שלאחר הטיפול עלולה להיות בולטת ואולי לא פחות מטרידה מהוריד אותו התכוונת להעלים... אין לי שם ספציפי אבל הייתי מתעניין אצל מומחי טיפולי עור שונים בלייזר.. בהצלחה, ד"ר בינימין שלו

מנהל פורום ניתוחי עפעפיים