תוצאות ניתוח פזילה

דיון מתוך פורום  ניתוחי עפעפיים

31/07/2009 | 01:46 | מאת: שואלת

שלום, עשיתי ניתוח פזילה בשלב מאוחר (באמצע שנות העשרים) של חיי. הניתוח נעשה בעין הימנית שלי ממנה הוצאו חוטים וכך יישרו בעצם את שתי העיניים. עיני היו תמיד קטנות וראיתי הבדל בגודל שתי העיניים (הן לא היו כ"כ סימטריות). לאחר הניתוח כאילו העין השמאלית נפתחה יותר- גדלה יותר. לאחר הניתוח רואים הבדל ממשי בין שתי העיניים. (הימנית קטנה יותר מן השמאלית באורך + רוחב). האם יכול להיות שהניתוח "פתח" את העין השמאלית? או במילים אחרות מה גרם להבדל הגדול בין שתי העיניים? ובנוסף מה ניתן לעשות על מנת להשיב את הסדר הסימטרי לפנים? מצפה לתשובה....

שלום לשואלת, ניתוח פזילה אכן יכול "לפתוח" את העין. זה קורה עקב ניתוח המשחרר שרירים וגורם לעין לבלוט יותר או עקב משיכה של עפעף תחתון או עליון וע"י כך - הגדלת מפתח העין... ניתן לשנות מבנה חדש זה ע"י ניתוח עפעפיים או פזילה, תלוי במצב... בהצלחה, ד"ר בנימין שלו

23/02/2020 | 00:42 | מאת: מיכל

האם תוכלי בבקשה לכתוב את שם הרופא? אני בבעיה הפוכהת עין שנסגרה בעקבות ניתוח פזילה כושל, מחפשת מי שיפתח

מנהל פורום ניתוחי עפעפיים