הרמת עפעפיים

דיון מתוך פורום  ניתוחי עפעפיים

20/07/2009 | 14:56 | מאת: זיוה

שלום, אני בת 51 ומתעניינת בניתוח להרמת עפעפיים, למראה צעיר יותר והרגשה טובה! השאלה שלי אם יש איזשהי בעיה לעשות את הניתוח עם העיניים שלי רגישות. כלומר כל חילופי עונה העיניים שלי דומעות, לפעמים אני סובלת משעורות שבאות וחוזרות ובנוסף יש לי עדשות. האם משהו מהדברים הללו יפריע לניתוח? כמה זמן החלמה דרוש? האם המנתחים הם רופאי עיניים או מנתחים פלסטיים? אחותי אמרה לי שמומלץ לעשות ניתוחים רפואיים משולבים עם פלסטיים בכללית אסתטיקה כי שם הרופאים בטוח מומחים ומקצועיים וממילא אנחנו מבוטחות שם אז אולי איכשהו זה גם יצא משתלם כלכלית, בכל זאת עם המצב הכלכלי של היום, ניתוח עפעפיים הוא די מותרות. אבל אני מאד רוצה לעשות את הניתוח רק רוצה להיות בטוחה שאני במקום מקצועי וטוב ושכאמור אין בעיה עבורי לעשות את הניתוח בגלל המגבלות שציינתי תודה!

שלום זיוה, "עיניים רגישות" עם "שעורות" חוזרות - מראות כנראה על דלקת עפעפיים כרונית - לא מאובחנת כל כך... ניתן כמובן לנתח עפעפיים במצבים אלות העיניים יהיו מעט "רגישות" יותר. זמן ההחלמה - בין שבוע לשבועיים. מומלץ במובן להינתח ע"י רופאי עיניים - אוקולופלסטיקאים המומחים גם בעיניים וגם ספציפית בניתוחי עפעפיים... אם הניתוח הינו אסטטי בלבד- לא תהיה כמובן השתתפות של הקופה או חברת ביטוח, אבל חשוב להיבדק על מנת לברר סופית את הסוגיה. בברכה, ד"ר בנימין שלו

מנהל פורום ניתוחי עפעפיים