ניתוח עפעפיים בזמן טיפולי פוריות.

דיון מתוך פורום  ניתוחי עפעפיים

20/07/2009 | 12:24 | מאת: סול

אני בת 40. מנסה להרות דרך טיפולי הזרעה בבית חולים. זקוקה להסרת שומנים בעפעפיים תחתונות. שאלתי: האם ניתן לבצע את הניתוח בין הזרעה אחת לשנייה במידה ולא היה הריון?ורציתי לדעת היכן אתה מנתח? תודה.

שלום סול, אין קשר בין הזרעות לניתוחי עפעפיים. ניתן לעבור ניתוח בין ההזרעות... בית החולים בו אני עובד הוא איכילוב אך לניתוחים אסטטיים (כמט ניתוחי הסרת "שקיות שומן" בעפעפיים) אני מנתח ב"אסותא רמת החייל". להתראות, ד"ר בנימין שלו

מנהל פורום ניתוחי עפעפיים