עפעף בחצי התורן

דיון מתוך פורום  ניתוחי עפעפיים

16/07/2009 | 16:02 | מאת: משה

לפני 8 שבועות עברתי ניתוח להרמת העפעפיים. הצלקות נרפאו וגם שטפי הדם נעלמו אבל עפעף אחד נשאר נפול עד חצי התורן ואין שום התקדמות. המנתח מציע לחכות עוד זמן. ואני שואל: ואם זה לא יסתדר- יש מה לעשות? האם התיקון מחייב ניתוח נוסף?האם הרופא המנתח חייב להביא אותי למצב ששתי העינים שוות? תודה

משה שלום, אם כבר 8 שב עברו - ואין שינוי -סביר שלא יהיה שיפור נוסף. יש מה לעשות - ניתוח נוסף... לרוב, אך לא תמיד נגמר כל ניתוח בגובה עפעפיים סימטרי. ניתן לתקן, אך זה סיכון של ניתוח הרמת עפעפיים (בניגוד לניתוח עפעפיים אסטטי רגיל בו סיכון זה נדיר). בהצלחה, ד"ר בנימין שלו

מנהל פורום ניתוחי עפעפיים