כלזיון

דיון מתוך פורום  ניתוחי עפעפיים

10/07/2009 | 19:29 | מאת: בחור

שלום היה לי כלזיון בעין, עשיתי ניתוח שלא ממש עזר, עד שהכלזיון כמעט נעלם מעצמו. כרגע הוא עומד על 10 אחוז מגודלו. כמעט ולא מבחינים בו. עד ש...לפני שבועיים התחיל לי בעין השניה! שמתי קומפרסים, ניקיתי עם לידקר, ושמתי סינטומיצין. נהיה לכלזיון ראש כזה של מוגלה. ממש ראש גדול עם הצטברות מוגלה. מה עושים עכשיו? ניקיתי אותו עם לידקר והוא קצת נפגע. יצא טיפה צהוב וטיפה טיפה דם.

שלום בחור, יש לך דלקת עפעפיים כרונית... הנטייה - לפתח שעורות חוזרות... הפתרון - הגיינה ע"י תכשירי נקיון לעפעפיים - חימום של העפעפיים (עדיף בעיני ע"י כרית חימום למיקרוגל) - משחה - רק כשיש פצע פתוח. כשיש שעורה - הטיפול הנ"ל - שלוש פעמים ביום. כשאין - "רק" פעם אחת ביום. בברכה, ד"ר בנימין שלו

מנהל פורום ניתוחי עפעפיים