יבלת בעפעף

דיון מתוך פורום  ניתוחי עפעפיים

03/07/2009 | 20:59 | מאת: אושרת אביב

אני מרכיבה עדשות מגע. כל שנה בתקופה הזו יוצאות לי יבלות בשתי העיניים בחלקו הפנימי של העפעף. היבלות לא מציקות לי, פרט לגירוד בעיניים מידי פעם. האם עלי להפסיק להרכיב את העדשות? האם אני צריכה להשתשמ בטיפות או במשחה נגד היבלות? תודה.

שלום אשרת, ה"יבלות" כפי שאת מכנה אותן - נראה שהן גרוי אלרגי עונתי. גרוי אלרגי זה יכול לגרום לסימטומים ברמות שונות של גרד אודם... טיפות ומשחות - לא מומלצות עם עדשות מגע. כך שאם אין חובה - הייתי נמנע משימוש בעדשות מגע בעת גרוי כזה. כך שכשיש גרוי כזה - יש לטפל בטיפות - וללא עדשות מגע... ד"ר בנימין שלו

מנהל פורום ניתוחי עפעפיים