לא הצלחתי לשלוח תשובה ויש לי תשובה

דיון מתוך פורום  ניתוחי עפעפיים

16/06/2009 | 14:16 | מאת: לירון

התעיינתי. ולא חיפשתי נ', אני לא מחפשת כרגע ובכלל לא מחפשת מישהו כזה . אני הבנתי שאתה גם מומחה לפזילה ובנוסף מומחה לרפואת עיניים לילדים שזה כבר לא נוגע אלי אם כי כל מה שקרה לי בעין היה בין גיל כמעט 13 לגיל 17.5 שזה גם ילדות. הפזילה הנרחבת שקרתה לי בעקבות התאונה היתה ברובה בעקבות שבר ומתיחת שריר. וזה לא משהו עצבי. זה עניין לפחות לדיון/בדיקה של רופא עיניים רגיל.אני בכלל לא בטיפול נוירולוגי , והלכתי לרופאה הזאת רק לצורך קבלת אישור עבור רופא נשים כי יש לי רופא משפחה שלא יודע עלי כלום.נותחתי בעבר ע"י פרופסור שלא נגע במה שאולי קשור לנוירואופטלמולוג, שזה דבר מינימלי, שאני לא שואלת עליו ויודעת שכנראה מסוכן להתעסק איתו . שרירי עיניים שנפגעו פיזית וטופלו בניתוח הם לא בהתמתחוך? זה קשור לשרירים לעיניים ולפזילה בלבד. אתה לא יכול לענות ליעל זה? רופא עיניים רגיל לא יוכל לבדוק את זה? בנוסף יש לי בעיה מינימלית בעפעף שלא זקוקה או לא כדאי שיתקנו אותה,ותהיתי אם יהיה שינוי מבחינת העפעף אם יצלחו להשלים את תיקון הפזילה. הבהרתי הכל. ואם באמת אני לא בפורום הנכון בכלל אז עכשיו אני אבין, אבל חשבתי בכנות שאתה יכול לענות על חלק מהדברים. ההוכחה שלי היא שהנוירולוגית כתבה ואמרה שהשתקמתי לחלוטין (מבחינתה). ועשיתי צילום מח שהראה שמה שהיה לא קיים יותר. אתה לא יכול לענות לי? אתה כמו רופא המשפחה שלי שמפחד מהצל של עצמו? עדיין לא הייתי אצלו עם התשובה כי אין לי זמן, ואני אעבור אצלו ואצל שותפתו בשבוע הבא בשביל לקבל אסמכתא רשמית שאין לי בעיה נוירולוגית, אבל אני ראיתי את זה בעצמי כי יחד עם הדיסק קיבלתי מכתב שאומר את זה שכתב הפרופסור במכון שבדקו אותי. אני לא נודניקית כמו שיצא, אבל בגלל מה שעברתי, למרות שנרפאתי, לא מאמינים לי. יש לי אפילו מכתב של רופא העיניים שניתח אותי, ואין שם כל התייחסות למח. גם אם אין קשר לזה ולניתוחי עפעפיים, יש לזה קשר לפזילה שכתוב שאתה יודע גם עליה , ולמרות שהיא מינימלית אצלי, אני מתעניינת עכשיו בתיקונה ואני מתעניינת בזה בהקשר של ספיגת השומן בעקבות המכה בלי קשר למח ואני מתעניינת בזה בקשר למצב האישון עכשיו ובקשר לסיכוי הקלוש שהוא יתוקן פעם עוד ע"י מישהו. אתה תוכל לענות לפחות על חלק משאלותי? בעבר הרחוק טופלתי ע"י אנשים שמומחיותם התחילה בנוירו ורובם טעו לגבי כך שאני שואלת אם אתה יכול להתייחס בתשובתך לעפעף ולפזילה שנשארה במבט שמאלה, ואולי ממש ממש קצת במבט קדימה. אם אתה לא תענה אפילו על זה, האם תוכל לאמר לי את מי לשאול שאיננו נוירואופטלמולוג? יש מומחים לשרירים בעין? (אני חשבתי שאתה מומחה לשרירים בעין, אבל קטונתי)תודה

לירון שלום, פורום "ניתוחי העפעפיים" נועד לשמו. היקף בעיותייך - לא מתאימות לפורום זה ואם אין פורום מתאים - אז אין! ייעצתי לך למי ללכת ... מכיוון שאין(ולא יהיו) בנינו יחסי מטפל - מטופלת ולאחר משפטים שלך כמו "אתה כמו רופא המשפחה שלי שמפחד מהצל של עצמו"- אבקשך להפסיק את פניותייך לפורום זה. ד"ר בנימין שלו

19/06/2009 | 17:24 | מאת: לירון

לא התכוונתי לפגוע בך אלא ללגלג קצת על רופא המשפחה שלי ולהסביר . חיפשתי את מי שאמרת לי ואפילו צלצלתי לשם, ואי אפשר ללכת לבד ללא הפניה מרופא המשפחה. רציתי לשאול אותך שאלה שנוגעת לעפעף ובהיקף יותר קטן ורציני, ואף ניסחתי אותה.אבל עכשיו אני חוששת. מקווה להתפייסות איתך ושתקבל את התנצלותי. לוקח לי זמן עד שאני מתמקדת. עכשיו ביררתי את משמעות בדיקת הסיטי שלי שעוד לא עברה בקופת החולים שלי, ואת משמעות גלי האלפא ובדיוק זה מה שהיה כתוב -קושי להתמקד. אני לא יודעת באיזה דואר אלקטרוני אפשר לפנות אליך. שלך, לירון

ראי תשובות קודמות

מנהל פורום ניתוחי עפעפיים