בנוסף נדיר שיש לי מגע עם נוירולוגים או קשר

דיון מתוך פורום  ניתוחי עפעפיים

15/06/2009 | 11:55 | מאת: לירון

איתם כי אין לי צורך. השאלה היא אם מחשב וטלויזיה או מבטים קיצוניים או תנועות עיניים חזקות וקיצוניות לפעמים לא עלולים לגרום למתיחה של שרירי העיניים שבאחד בוצע חיזוק ובאחר בוצעה החלשה כדי לרפא את הפזילה שקרתה מהתאונה.אני מאוד חוששת מנוירואופטלמולוגיה. לעניות דעתי ולמיטב ידיעתי הפזילה שלי נגרמה משבר שפגע בשרירי האישון. הנוירולוגית כמובן חשבה על מה שהיא יודעת אבל היא לא רופאת עיניים.העין שלי נפגעה פיזית. הניתוח שלי היה טכני לחלוטין. הנוירולוג שטיפל בי מאז שיצאתי מבית חולים עד שלא היה צריך יותר לא היה מעורב בניתוח העיניים. אני ממש רוצה שמישהו שהוא לא נוירואופטלמולוג יקרא את הדו"ח סיכום של רופא העיניים שפרטיו במדריך באינטרנט והוא פרופסור. אני מתה מפחד לנתח כי יתכן מאוד שלא כדאי לנתח את מה שיש בגלל שריר קצר מדי או מסיבה אחרת. אני רק מאוד רוצה לבדוק את זה בצורה שלא תגרום לי לדמיין או שלא תגרום באמת למתיחה מיותרת של השרירים, ולדעת אם היתה הרעה, אם אפשר לתקן אותה, אם אפשר לתקן משהו במקרה שלא היתה הרעה או בכל מקרה אחר וזהו. אה ואני גם רוצה במקרה שזה נכון לקבל דף עם תמיכה לטענה שלי והסבר לנוירולוגית ולרופא משפחה. את זה לא יוכל לעשות רופא עיניים שאינו מה שהפנית אותי אליו? דרך אגב, האם אתה נוירואופ....? תודה על התשובות

שלום לירון, אני לא נוירואופטלמולוג. אני מומחה לניתוחי עפעפיים ומנהל הפורום לניתוחי עפעפיים אליו את כותבת. לא נראה קשר משמעותי בין ניתוחי עפעפיים לבעייתך! בהצלחה , ד"ר בנימין שלו

18/06/2009 | 08:07 | מאת: לירון

מספיק לי שאתה מבין בפזילה ומקווה שאתה יכול להבין מה קורה ולתת עצה.חוץ מזה הקשר בין ניתוחי עפעפיים לבעייתי הוא אם יהיה כדאי פעם לנתח את העפעף שצנח קצת בעקבות ספיגת השומן, ובפרט אם יהיה כדאי לעשות זאת אם אצליח לסדר את הדבר המינימלי בעין, ואם תיקון העפעף שצנח בגלל ספיגת השומן הוא לא מסוכן מבחינה פיזית ומבחינה אסטטית. תודה

18/06/2009 | 08:10 | מאת: לירון

היא עצבית ולא שרירית.בכלל לא בטוחה. פעם כשהייתי בטיפולים לא היה קשר בין הטיפול הנוירולוגי לטיפול בעין.

מנהל פורום ניתוחי עפעפיים