בנוסף

דיון מתוך פורום  ניתוחי עפעפיים

14/06/2009 | 13:40 | מאת: לירון

בנוסף אני רוצה לקבוע תור לרופא עיניים כי חשוב לי לברר ולציין או לא לציין אם מה שרואים זה תוצאה של הפגיעה בעין. בקשר למה שהוא מינימלי ואולי קשור למח אני מאוד מקווה שאני אוכל לברר איך לשקם את זה, כי בסך בכל אני חיה בסבבה יחסית ונפגעת מאוד מבדיקות נוירולוגיות ואבחנות נוירולוגיות ורוצה לצמצם את המסימנים שנוירולוגים רואים. זאת למרות שאני מניחה שאני לא אראה יותר נוירולוגים, אחרי שאני אראה לה את המכתב שרציתי שהיא תראה אך היא לא רצתה לראות, וזאת ע"י רופא עיניים אחר שיכתוב לה את הדברים כהוויתם ויוכל להתייחס לדו"ח של רופא העיניים משנת 89 שזה מה שיש לי.

שלום ללירון, עצתי לך - לפנות לרופא עיניים המומחה בנוירואופטלמולוגיה - זה התחום שיכול להקיף את בעייתך המורכת מאוד. בברכה, ד"ר בנימין שלו

מנהל פורום ניתוחי עפעפיים