בהמשך לתשובתך....

דיון מתוך פורום  ניתוחי עפעפיים

20/05/2009 | 22:17 | מאת: גלאור

ד"ר שלו שלום, ראשית תודה על תשובתך המהירה והמיקצועית, רשמת שבמקרה שאין פעילות שריר סבירה אז אכן אין אפשרות אחרת ולא שחלילה אני מזלזלת בהבחנה של ד"ר יסעור אבל האם עצם העובדה שהוא ממצמץ את העין לא מראה על פעילות העפעף? האם אין אחרי הניתוח אפשרות להגביר את הפעילות באמצעות פיזיוטרפיה? האם אתה מציע לי להגיע אליך לקליניקה כדי לקבל חוות דעת נוספת לפני שנבצע את הניתוח?

שלום גלאור, המצמוץ כשלעצמו אינו מראה על רמת פעילות . בן כמה הילד? תמיד ניתן לקבל דיעה שניה, אצלי או אצל אחרים. שוב, אני מכיר וסומך על ד"ר יסעור... לא ניתן לחזק פעילות שריר ע"י פזיוטרפיה. בברכה, ד"ר שלו

25/05/2009 | 00:33 | מאת: גלאור

שלום ד"ר שלו ושוב תודה על תשובתך, הילד עליו אנו מדברים הוא בן שנה ועשרה חודשים ובהחלט אפשר לומר שהוא סירב לשתף פעולה בכל הבדיקות שערכנו לו, זאת בדיוק הסיבה לחשש שלי שאולי ישנה פעילות עפעף אבל ד"ר יסעור לא יכל לראות אותה בגלל שהוא ממש לא איפשר לו. חשוב לציין שלפני שנה הוא היה מועמד לניתוח בבית החולים מאיר אצל ד"ר בריסקו והוא דווקא החליט לקצר את השריר תחילה אבל בסוף החלטנו להעביר אותו לשניידר עקב המלצת חברים, בכל אופן החלטתי שאני יביא אותו אליך...ליתר ביטחון.... תודה רבה, גלאור.

מנהל פורום ניתוחי עפעפיים