שלום

דיון מתוך פורום  ניתוחי עפעפיים

13/04/2009 | 18:24 | מאת: ענת

שלום ד"ר וחג שמח אני מקווה שזה הפורום הנכון לשאלתי ובמידה שלא אני מבקשת לדעת לאן עליי לפנות יש לי רווח גדול בין העיניים הן רחוקות מאוד אחת מהשנייה וגם בעבר כשהייתי אצל רופאים אמור לי שיש לי רווח גדול זה מאוד מפריע לי מבחינה חיצונית ומרתיע אותי לאחר בירורים הבנתי שבאמצעות ניתוח אפשר לקרב את העיניים אך כל פעם אמרו לי משהו אחר ואני מבולבלת נדמה שאף אחד מעולם לא שמע על בעיה כמו שלי ולכן אני מיואשת ולא יודעת מה עשות לאן עליי לפנות?? אמרו לי לפנות לפה ולסת (לא מבינה מה הקשר לעיניים) ?אחרים אמרו לי שזה קשור לארובות העין ובניתוח מקרבים את ארובות העין ..? אני רוצה להזמין תור אני פשוט לא יודעת לאיזה רופא ואיזה תחום ? אני גם לא יכולה לשים משקפי שמש ואני מאוד רוצה אבל כל משקפיים שניסתי שום דבר לא מתאים וזה מפריע לי בעוד הרבה דברים אני ממש מתוסכלת ואני מאוד אשמח לתשובה או לפחות שתפנה אותי למקום מתאים תודה מראש ענת

שלום ענת, מצב בסיסי לא קל! דורש ל"הצר" את הפנים + עצמות הגולגולת עקב היותו מצב אסטטי בעיקרו - נטייה כללית - "לא לגעת" אם כן רוצים לשנות - הבעייה דורשת ניתוח משותף של מנתח ארובות עיניים + מנתח פלסטי. צריך כמובן לבדוק ולראות את המצב הבסיס, ולפי ההמלצות - להתקדם... בהצלחה, ד"ר בנימין שלו

מנהל פורום ניתוחי עפעפיים