ניתוח עפעפיים - סיכונים

דיון מתוך פורום  ניתוחי עפעפיים

10/04/2009 | 19:55 | מאת: ל.ס.

שלום רב, אני בת 43. יש לי צורך ממשי בניתוח עפעפיים, אבל אני מעט חוששת. בעבר סבלתי לעיתים קרובות מדלקת עפעפיים, משהו בעצב, נאמר לי, דבר שגרם לעפעף להיסגר ללא שליטה. זה עבר ולא חזר מזה זמן רב, אבל יש לי עדיין תחושה של עפעפיים חלשים. האם העובדה הזו מהווה גורם סיכון אם ארצה לבצע ניתוח עפעפיים? האם הניתוח עלול לפגוע בעצב כך שהשליטה בעפעף תיפגע? אודה על תשובתך!

שלום רב, אם הצורך שדיברת עליו - נובע מצניחת עפעפיים - צריך לראות אם העפעפיים צנוחים מסיבה של פעילות שריר לא מספקת או עקב הינתקותו מהעפעף אותו הוא אמור להרים ... לא ברור מה היתה הבעיה שלך בעבר. אבל בכל מקרה - הניתוח לא פוגע בעיצבוב תנועתי של העפעפיים אלא לפעמים -יש ירידה (שחולפת בסוף) בתחושה העורית. כמו שאת מבינה - צריך לבדוק על מנת לדעת את התשובות הנ"ל. בהצלחה! ד"ר בנימין שלו

מנהל פורום ניתוחי עפעפיים