עפעפיים

דיון מתוך פורום  ניתוחי עפעפיים

22/03/2009 | 23:25 | מאת: אוהד

אני בן 39 בעבר היה לי בלט עיין בעקבות בלוטת התריס,לאחר טיפול סטרואידי הבלט הסתדר כמעט לגמרי. הנני סובל מנפיחות בעפעפיים עליונים ותחתונים בסביבות 15 שנה ומבחינה אסטטית דיי מפריע. לשאלתי האים יש מגבלה לניתוח העפעפיים היות ובעבר היה בלט .ומה אתה מציע.ובנוסף אני גר בצפון הארץ האים יש לך גם קבלה באזור הצפון או יש לך נציגות בצפון שאתה ממליץ, תודה

אוהד שלום, למרות שיש הדבקויות רבות יותר - אין מניעה לניתוח עפעפיים במצבך. יש לי קליניקה בתל אביב. ניתוחים לא עושים כל יום וניתן ליסוע קצת עבורם... בהצלחה! ד"ר בנימין שלו

מנהל פורום ניתוחי עפעפיים