יסולקו לאלתר השקיות מתחת לעיניי

דיון מתוך פורום  ניתוחי עפעפיים

01/03/2009 | 15:54 | מאת: ענת

שלום לך ד"ר, השקיות מתחת לעיניי הן יותר מרעה חולה. תוכל בבקשה לנקוב ולו בהערכה גסה כמה זה אמור לעלות "מבצע הסלוק" הזה, דעתי נחושה זה מכבר, לסלקן בניתוח. נותרו שאלות וברורים לוגיסטיים בעיקר. זמן החלמה, כמה עולה, מי הרופא הכי טוב באזור? (מרכז) וכאלה. אודה לתשובתך.

שלום ענת, ניתוחי עפעפיים תחתונים כולל "שקיות" עולים בסביבות 10 אלף שקלים פלוס מינוס... זמן החלמה : בין 4 ימים לשבועיים, מאוד אישי. יש שתוך 4 ימים לא רואים סימן ויש ששבועיים... "אין הנחתום מעיד על עיסתו" אמרו חכמינו... בהצלחה, ד"ר בנימין שלו

01/03/2009 | 23:24 | מאת: ענת

תודה לך על תשובתך, אחשוב על העניין, בנתיים לילה טוב ותודה, ענת.

מנהל פורום ניתוחי עפעפיים