ראייה

דיון מתוך פורום  ניתוחי עפעפיים

27/02/2009 | 06:09 | מאת: שירי

שלום לבעלי יש בעיה בעיניים הוא שם עדשות כל הזמן בגלל שהוא לא אוהב משקפיים והראייה שלו נהיית יותר ויותר גרועה אפילו עם העדשות הןא לא רואה טוב וביררנו על לייזר ואמרו לנו שזה לא יעזור היינו אצל רופא והוא אמר שלפי הבדיקה שלו יש איזה וריד אצלו בראש שעובר לעיניים שהוא לא טוב בבקשה תציעו לנו מה לעשות בעלי דרך אגב בן 38

שלום שירי, רופא עיניים צריך לבדוק את בעלך. אם ה"וריד" שהרופא אמר נמצא ברשתית - רופא המומחה ברשתית צריך לראותו... אם בקרנית - רופא המומחה במקטע קדמי / קרנית צריך לבדוק. בברכה, ד"ר בנימין שלו

מנהל פורום ניתוחי עפעפיים