מראה העיניים נראות תמיד עייפות.

דיון מתוך פורום  ניתוחי עפעפיים

17/10/2020 | 11:16 | מאת: פרדי

צניחת עפעפיים ובצקות מתחת לעיניים גורמות לקח שהעיניים נסגרות מעט ותמיד אני מקבל הערות האם עכשיו התעוררתי בכל שעות היום, האם זה משפיע על חדות הראיה? האם ניתן לשלב את שתי הניתוחים בפעם אחת? האם קביעת חוות דעת רפואית של רופא פרטי מספיקה עבור הביטוח המשלים של קופות החולים?

שלום פרדי, ניתן לנתח צניחת עפעפיים יחד עם שקיות מתחת לעיניים. אם העפעפיים העליונים מפריעים לראייה(דורש אישור מיוחד...) ניתן לקבל ניתוח כזה בהשתתפות עצמית מסויימת דרך ביטוחים משלימים או ולפי ביטוחים שונים... בברכה, דר. בנימין שלו

מנהל פורום ניתוחי עפעפיים