בכוונה שואלת כאן: הזרקה של ח. הילארונית

דיון מתוך פורום  ניתוחי עפעפיים

23/02/2020 | 23:39 | מאת: יעל

שלום, רציתי לדעת מה הסכנה שיכולה להיגרם לעין כתוצאה מהזרקה של ח. הילארונית, לשקע העין? אני יודעת שח. הילארונית זה חומר שקיים טבעי בגוף ושהוא מתרק וסופח מים. האם שמזריקים זה לא יכול לגרום לנזק כלשהו אפילו מבחינת מתיחת העור? תודה

שלום, הזרקת ח. היאלורונית לקפל העור בין העין לאף, צריכה להעשות בזהירות רבה, אם בכלל... יש סכנה בהזרקה זו להזריק בטעות לכלי דם הקיים במקום ולגרימת נזק קשה... במקום- עור עדין ורגיש מאוד לכל נפיחות שנראית מאוד לעין... בהצלחה דר. בנימין שלו

מנהל פורום ניתוחי עפעפיים