ניתוח פזילה בילדה בת 7

דיון מתוך פורום  ניתוחי עפעפיים

03/01/2020 | 10:26 | מאת: קרן

שלום ד"ר, בתי בת ה 7 פוזלת בשתי עיניה. בגיל 3 וחצי לםתע הופיעה פזילה בעין אחת, הורכבו משקפיים לרוחק ראייה ובהמשך נוספה פזילה בעין השנייה. היום מרכיבה משקפי בי פוקל.הפזילה איננה נראית לעין כאשר מרכיב. משקפיים. שאלתי היא האם ומתי כדאי לנתח? האם להקדים ולנתח או לחכות שהיא תסיים את ההתפתחות? שואלת בעיקר מסיבה אסתטית ושל דימוי עצמי. תודה.

שלום, לפי התאור - הפזילה מתוקנת לחלוטין ע״י המשקפיים הביפוקליים. אם קיימת שארית פזילה שלא מתוקנת ע״י משקפיים - ניתן לנתחה. בברכה דר. בנימין שלו

מנהל פורום ניתוחי עפעפיים