השתתפות קופת חולים או בטוח בניתוח עפעפיים

דיון מתוך פורום  ניתוחי עפעפיים

28/11/2019 | 13:54 | מאת: גי

שלום מהם הקריטריונים על פיהם קופת חולים משתתפת במלוא עלות ניתוח עפעפיים ? 2. האם חברת בטוח פרטי / מושלם משתתפות רק כאשר יש אשור רפואי? והאם מספיק מרופא קופת חולים ?

שלום, מלוא העלות - משולמת רק לאחר שרופא אמון / ועדה מאשרת שהניתוח באינדיקציה רפואית. וזה - רק בבית חולים ציבורי. לאחר אישור כנ״ל- במערכת הפרטית - יש השתתפות עצמית במושלם, ממומן במלואו בד״כ ע״י חב. הביטוח. קריטריונים לאישור- הפרעה לראיה. בברכה דר. בנימין שלו בחברות ביטוח - בד״כ פטור

מנהל פורום ניתוחי עפעפיים