ניתוח עפעפיים עליונות וגבות נפולות

דיון מתוך פורום  ניתוחי עפעפיים

15/11/2019 | 01:08 | מאת: קלי

כדי להימנע אסתטית מגבות נפולות , עושים לי כבר כמה שנים במספרה גבות מקועקעות/ מצוירות גבוהות יותר ש"פותחות" לי את מראה העין הנפולה. עכשו יש לי צורך בניתוח עפעפיים עליונות נפולות . ואולי כבר כדאי יחד לעשות ניתוח להרמת גבות . השאלות הן: א. מה יקרה עם הגבות המקועקעות ? מה עושים או לא עושים כדי שזה ישאר בפרופורציה במצב החדש אחרי הניתוח ? ב. האם בניתוח להרמת עפעפיים נעלמים גם קמטי הבעה סמוך לעיניים ?(גיל 62 ). ואם לא - האם אפשר לעשות זאת באותו ניתוח?

שלום, מצב מורכב הדורש בדיקה של מומחה. לא ניתן לענות ברצינות על שאלות כל כך ספציפיות לך. בברכה דר בנימין שלו

23/02/2020 | 23:47 | מאת: אחת

היי קלי... אני מציעה לך לשאול בפורום של רפואה אסתטית. ממה שקראתי שם הבנתי שלגבי קמטי ההבעה בסמוך ליד העין יש שיטות כמו בוטוקס ואפילו שילוב עם ח. הילארונית. ולגבי הגבות הבנתי שהזרקות במצח מעלות את הגבות. כי בעצם השריר במצח גרם לכך. אני לא מוממחית אבל חשוב לי שתדעי שטיפולים אסתטים עושים אך ורק אצל רופא מנתח בכירוגיה פלסטית ולא אצל אף רופא אחר שקורא לעצמו רופא שלמד "רפואה אסתטיקה " כי אין דבר כזה. גם לא אצל רופא עור וכו'.. הסיבה: כי רק רופא כזה מכיר את המימיקה ואת עוצמת הטונוס של השריר והעצב שלך וידע גם היכן להזריק על מנת שלא יהיו סיבוכים ויש אם ההזרקה לא טובה. יש חומר מקצועי על ההזרקות באינטרנט על השרירים המוזרקים כלומר חומר יותר רפואי ועל תופעות לוואי.

מנהל פורום ניתוחי עפעפיים