ניתוח הרמת עפעפיים לאחר פציאליס.

דיון מתוך פורום  ניתוחי עפעפיים

02/09/2019 | 10:51 | מאת: אבי

שלום רב. אמא שלי בת 80 ולפני חצי שנה "חטפה" פציאליס בצד ימין של הפנים. למרות טיפולי פיזותרפיה,דיקור וטיפול תרופתי של סטרואידים,לצערנו לא חל שיפור במצבה עד היום,הפה עדיין עקום,עפעף עליון ותחתון בצד המשותק צנחו ומפריעים לראיה וקושי בדיבור. שאלתי בבקשה....תוך כמה זמן לאחר שהופיע הפציאליס,אפשר ורצוי לעשות ניתוח של הרמת העפעפיים בצד המשותק? האם צריך וחייבים לחכות שנה?או שאפשר לעשות את הניתוח גם לאחר חצי שנה והאם בכלל הניתוח עוזר?

שלום, אם הפציאליס לא חלף, ניתן לנתח את העפעף הנפול ולהקל... ויפה שעה אחת קודם... בברכה, דר. בנימין שלו

מנהל פורום ניתוחי עפעפיים