'גולה' מעל העין לתינוק כתוצאה מנפילה

דיון מתוך פורום  ניתוחי עפעפיים

06/08/2019 | 12:40 | מאת: רבקה

שלום, לפני כ 7 חודשים בני התינוק (שהיה אז בן שנה וחודש) נפל, וכתוצאה מכך נהיה לו בליטה ('גולה') מעל העין בצד. הבחנתי בזה רק למחרת וכיון שבני היה רגוע ותפקד רגיל הנחתי שזה ירד לבד. עד היום זה עדיין לא ירד אך לא גם לא השתנה. ב"ה הוא מרגיש מצויין ולא מראה סימנים של משהו כואב/מפריע, אך מטריד אותי שזה עוד לא ירד. האם זה משהו שיכול להיות מסוכן? האם זה מצריך בדיקה? הבן שלי מאד מפחד מרופאים ואני לא רוצה לקחת אותו ללא צורך... אשמח לתשובה

שלום, נראה לי שזו ״גולה״ מולדת שרק אחרי הנפיחה שמתם לב אליה....נראה אולי כדרמואיד ציסט. כדאי להיבדק ע״י רופא עיניים ילדים... בברכה דר׳ בנימין שלו

מנהל פורום ניתוחי עפעפיים