מילוי ארובות העיניים המצח והרקות

דיון מתוך פורום  ניתוחי עפעפיים

06/02/2019 | 08:04 | מאת: יואב

האם ניתן למלא את האיזור שסביב העין והגבה, לרבות מצח, תחת הגבות לשחזר כרית הגבה, רקות (למשוך גבות הצידה ולמתוח האיזור שביניהן בעקבות זאתבמקום בוטוקס ביניהן שמדקק את נפח המצח כי מנוון שריר) ואת איזור עצם הלחי והעפעף התחתון ולמלא את מרזב הדמעות?אני מאוד רזה ומתיחה לא תשפר בהרבה את נפח הפנים. רוצה מראה רענן ולא מיוסר ועייף ועצבני. האם אפשרי?

10/02/2019 | 07:37 | מאת: דינה

מניסיוני, יש רופאים שעושים את זה. אני עשיתי מילוי סביב העין ותחת הגבה וברקות ותחת העיניים ובלחי קצת, אצל רופא עיניים מומחה לאוקולופלסטיקה. לא מציינת שם כדי שלא יישמע כמו פרסומת. בגדול ממליצים על מומחה םלסטיקה רגיל כי זה שליש עליון של פנים, אבל אני הרגשתי יותר בטוחה אצל מומחה עיניים שמומחה גם בפלסטיקה של איזור העיניים כי נראה לי שהם מכירים יותר לעומק את האיזור ואני רציתי במקור הרמת גבות וגיליתי שזה לפעמים נופל חזרה אחרי שנה ובכל מקרה לא מחזיק מעל עשר שנים אז העדפתי מילוי. וזה גם מרים חלק מהנפילה של העפעף, אבל כנראה אעשה ניתוח עפעפיים להשלים את זה לגמריי למרות שחל שיפור ניכר במראה העפעף עקב הרמת הגבה ומתיחת כל העור שסביב העיניים. ממש טוב, כי ממלא גם שקע שתחת העין. גם אני רזה מאוד ונמאס לי מהמראה הסובל

11/02/2019 | 07:43 | מאת: חדווה

זה נשמע רעיון מצוין. יותר טוב מבוטוקס. מפחיד אותי לשתק שרירים. השאלה כמה זה עולה. למה רופאים לא רושמים את זה באתרים שלהם?

שלום, ניתן לעשות מיחוי של איזורים הדורשים זאת - סביב העיניים. חשוב לוודא שמי שיעשה זאת - אכן מומחה בזה. דורש מיומנות וניסיון (כמו כל דבר...) בהרכה דר. שלו

12/02/2019 | 09:16 | מאת: יואב

אפשר לעשות את זה אצלך או שאתה עושה מילוי רק כחלק מניתוח?

28/02/2019 | 09:40 | מאת: יואב

אתה עושה מילוי לאיזור העיניים, גבות, מצח רקות?

30/04/2019 | 15:47 | מאת: יוספה

דוקטור יקר. שכחת לענות פה אםאתהעושה את זה. אשמח לבוא. גם בעלי צריך וחושש מניתוחים

מנהל פורום ניתוחי עפעפיים