עפעף עליון צנוח במידה זעירה

דיון מתוך פורום  ניתוחי עפעפיים

08/10/2018 | 19:01 | מאת: נאור

שמתי לב שבשנים האחרונות העפעף השמאלי העליון צנוח במידה זעירה מאוד, לא בכל מצב ולא בכל שעות היום (יותר במצבי עייפות) רציתי לדעת ממה זה נובע ואם בדיקה רפואית יכולה לאמת או לשלול זאת, כי היו מצבים שאו שכבר התרגלתי או לא שמתי לב שחשבתי שהכל בסדר ותקין וסתם לפעמים ההבעה במראה אולי גורמת לזה להראות שונה ? אני שואל זאת כי אני מפחד לעשות ניתוח כלשהו שיגרום למצב להיות יותר גרוע.. חשוב לי לציין שיש לי היסטוריה של פגיעה באותה עין לפני שנים רבות פגיעה שאולי גרמה לאישון לא לתפקד במאה אחוז (סובל מסינוורים ואי שיוויון באישונים במידה זעירה גם כן) לא יודע אם מותר לציין ולהוסיף שגם בעין ימין עברתי פעמיים כניסות של גופים זרים שהותירו צלקות בקרנית שיש לכך קשר כנראה לסינוורים. אני כרגע בבדיקות אך על העפעף לא ציינתי מעולם. תודה מראש !

שלום, ניתן לבדוק ולעיתים לנתח צניחה קלה. פנה לרופא עיניים - אוקולופלסטיקאי לבדיקה... בברכה דר. שלו

מנהל פורום ניתוחי עפעפיים