בתשובתך בשאלה למטה.

דיון מתוך פורום  ניתוחי עפעפיים

20/11/2017 | 20:56 | מאת: מיטל

דלקת מלפני חצי שנה, ניסיתי שלושה חודשים טיפות סטירואידיות. כרגע,אני לא מעוניינת לטפל בעכירויות בשל תופעות הלוואי של שימוש ארוך בסטירואידים. האם העדר טיפול זה יפגע גם בהחלמה של הפטוזיס? כי אם כן אני מוכנה לשקול מחדש.

שלום, האם הפטוזיס קיים גם בתנאי תאורה נמוכים? האם יתכן שחלק ממנו הוא צימצום עפעפיים עקב סינוור הנובע מהעכירויות? אם הפטוזיס קיים גם בתאורה נמוכה ויהיה קיים כ 9 חודשים ויותר - הייתי מתייחס אליו כאמיתי ומתכנן תיקון... דר. שלו

מנהל פורום ניתוחי עפעפיים