צינור דמעות עין שמאל מנופח קצת יחסית

דיון מתוך פורום  ניתוחי עפעפיים

22/10/2017 | 09:34 | מאת: כלילי

שלום בן 65 מכללית מושלם לאחרונה התלוננתי על אי נחות בעין שמאל וטופלתי בקורטיזון ועוד תרופות אנטי אלרגיות ללא הטבה. וזה היה חידה בעיני...אתמול הבחנתי שצינור דמעות עין שמאל מנופח טיפה יותר מצינור הדמעות עין ימין הבריאה. גם כשאני מרים העפעף שמאל האי נוחות כמעט ונעלמת. האם קיימת תופעה כזו ? והאם יש טיפול לכך? ומה הטיפול? תודה מראש גלילי

שלום, תיתכן דלקת וחסימה של תעלת הדמעות. צריך בדיקת רופא אוקולופלסטיקאי ואולי שטיפת דרכי דמעות... בברכה דר. שלו

מנהל פורום ניתוחי עפעפיים