ניתוח עפעפיים עליונים

דיון מתוך פורום  ניתוחי עפעפיים

10/08/2017 | 14:52 | מאת: מאיה

שלום רב אושר לי ניתוח עפעפיים ע"ח מכבי. בביקור אצל הרופא המנתח נאמר לי שהתוצאה תשפיע רק על תפקוד העפעף ולא על המראה האסתטי שכן הבעיה אצלי היא בעיקר גבות נמוכות עם עודף עור מתחת לגבה. עפעף ימין מרגיש כבד במיוחד בסוף היום , לעתים נעצם ונפתח באיטיות. כמו כן העין קופצת. כעת אני מתלבטת.. האם עודף העור מתחת לגבה לא ימשיך להכביד על העפעף והניתוח יהיה לחינם? אני בת 53.

שלום, ניתן, במקרה שלך. לשקול גם תוספת של ניתוח להסרת עודפי העור והרמת גבות לשיפור התוצאה האסתטית של הניתוח. כדאי שתבררי אם ניתן גם במקרה שלך להוסיף מרכיבים אלה בניתוח. בברכה דר. שלו

10/08/2017 | 15:26 | מאת: מאיה

האם מכבי יאשרו הרמת גבות או שזה רק בפרטי?

מנהל פורום ניתוחי עפעפיים