החלמה מניתוח עפעפיים

דיון מתוך פורום  ניתוחי עפעפיים

05/07/2017 | 17:50 | מאת: רחל

שלום ד"ר בנימין שלו רציתי לדעת כמה זמן ההחלמה אחרי ניתוח עפעפיים( הסרת עור עודף). ברצוני לעשות איפור קבוע בגבות( שזה סוג של קעקוע) לאחר ניתוח העפעפיים. השאלה היא אחרי כמה זמן מהניתוח ניתן לעשות איפור קבוע. מבלי לגרום נזק לעפעפיים. בתודה מראש..

שלום, כדאי לחכות לפחות כ 6 שבועות לאחר ניתוח עפעפיים לפני ביצוע קעקוע של הגבות. אם צריך ניתוח הרמת גבות בחתך ישיר - ניתן להסתיר את הצלקת על ידי קעקוע כזה... בברכה דר. שלו

מנהל פורום ניתוחי עפעפיים