קושי בסגירת העין לאחר ניתוח

דיון מתוך פורום  ניתוחי עפעפיים

29/04/2017 | 15:15 | מאת: מאי

3 שבועות לאחר ניתוח עפעפיים תחתונות ועליונות והרמת גבות עדיין קיים קושי בסגירת העין. כמו כן יש חשיפת יתר של לובן העין שגורם ליובש או דמעות לחילופין. עקב הניתוח נוצרה גם בליטה קשה במרזב הדמעות, לדברי הרופא אלו הם חוטים ושומן שהועברו לשם לצורך הפחתת השקע וזה דורש סבלנות. שאלתי היא האם זה עניין של זמן או יש מצב לניתוח חוזר? תודה מראש

שלום, אכן, תוצאה של ניתוח, במיוחד ניתוח מורכב- לוקחת עד כ 3 חודשים....עד אז - חשוב למנוע יובש (משחה/ טיפות), ולהתייעץ עם הרופא המנתח. שהוא היודע מה בוצע בו... הרבה בריאות

מנהל פורום ניתוחי עפעפיים